Gizlilik Politikası ve Güvenlik

Yayımlanma tarihi: Ocak 01, 2018

Geçerlilik

Bu gizlilik politikası http://classbeachotel.akillirezervasyonsistemi.com/ URL adresinde ve bu URL'nin alt bölümlerinden özellikle rezervasyon sayfası için geçerlidir.

Gizlilik

Site ziyaretçisi http://classbeachotel.akillirezervasyonsistemi.com/ sitesinin rezervasyon sayfalarında, kredi kartı ile ödeme yapacak ise kredi kartı bilgilerini (Kart Hamilinin Adı, Soyadı, Kart No, Son Kullanma Tarihi, CCV Numarası) girmelidir. Bu bilgiler kredi kartının anlaşmalı bankaca onaylanarak, ödemenin yapılması için kullanılacaktır. Bu bilgilerin hiçbiri işlem sırasında kaydedilmeyecektir.

http://classbeachotel.akillirezervasyonsistemi.com/, kullanıcıların bildirmiş olduğu iletişim bilgileri, kişisel bilgiler, kredi kartı numarası ve diğer bilgileri, ilgili kullanıcının/müşterinin onayı olmadan, kesinlikle başka yerde yayınlanamaz veya herhangi bir amaçla kullanılamaz. Otel adli makamlar tarafından resmi bir istek olmadığı sürece, kullanıcılarına/müşterilerine ait hiçbir bilgiyi 3. şahıslara vermeyeceğini taahhüt eder. Sitenin bulunduğu teknik ortamlar çeşitli teknolojik yazılımlarla korunmakla birlikte site güvenliği internet ve bilgisayar güvenliğiyle sınırlıdır.

Kişisel Verilerin Korunması Politikası

Bilgilerin Kullanılması ve Korunması

Class Beach Hotel Akıllı Rezervasyon Sistemi müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek amacıyla bazı kişisel bilgilerinizi (isim, soy isim, yaş, T.C. Kimlik numarası e-posta, telefon v.b. iletişim bilgileri, Class Beach Hotel in 0 850 888 32 74 telefon nolu çağrı merkezi ile gerçekleştirilen görüşmelerin ses kaydı, hizmetlere erişilen tarih ve saat, donanım, yazılım ve internet tarayıcınız, dil ve konum bilgileri, isteğe bağlı olarak oluşturacağınız üyelik hesabınız ve parolanız, gerçekleştireceğiniz işlemlerle ilgili yazışmalarınız) işlemekteyiz.

Yukarıda belirtilen ve  Class Beach Hotel Akıllı Rezervasyon Sistemi tarafından işlenen kişisel verileriniz çeşitli amaçlar için kullanılmaktadır. Topladığımız kişisel verilerinizi aşağıdaki belirtilen amaçlar dahilinde kullanabiliriz:

Toplanan bu kişisel bilgilerden elde edilebilecek istatistik verileri (tarayıcı tipi, coğrafi konum, yaş, cinsiyet, v.b.), anonim hale getirilerek dönemsel kampanya çalışmaları, müşteri profillerine yönelik özel promosyon faaliyetlerinin kurgulanmasına yönelik müşteri "sınıflandırma" çalışmalarında Class Beach Hotel Akıllı Rezervasyon Sistemi bünyesinde kullanılmaktadır.

. Class Beach Hotel Akıllı Rezervasyon Sistemi, yukarıda belirtilen kişisel verilerinizi bazı durumlarda üçüncü kişiler ile paylaşabilir. Söz konusu üçüncü kişiler aşağıdaki gibidir:

Class Beach Hotel Akıllı Rezervasyon Sistemi yukarıda belirtilen kişisel veriler haricinde bilgisayar, tablet, mobil cihaz vb. cihazlarınızın tarayıcısına yerleştirdiği teknik bir iletişim dosyası olan çerezler (cookies) vasıtasıyla, site kullanımı sırasında izlediği, ziyaretçi hareket ve tercihlerini analiz ederek yorumlamaktadır. Kişisel bilgiler içermeyen bu istatistiksel veriler, misafirlere daha özel ve etkin bir rezervasyon deneyimi yaşatmak amacıyla kullanılmaktadır. Çerezler, internet sitelerini zamansal oranlamalı olarak kaç kişinin kullandığını, bir kişinin herhangi bir internet sitesini hangi amaçla, kaç kez ziyaret ettiği ve ne kadar kaldığı hakkında istatistiksel bilgileri elde etmek ve sizin için özel tasarlanmış kullanıcı sayfalarından dinamik olarak reklam ve içerik üretilmesine yardımcı olmak üzere tasarlanmış olup bu amaçlarla da kullanılmaktadır.

Class Beach Hotel Akıllı Rezervasyon Sistemi olarak, birinci parti ve üçüncü parti çerezleri kullanmaktayız. Tarayıcıların çoğu çerezlere en başından “izin” verilmiş şekilde ayarlanmıştır. Tarayıcı ayarlarınızı gözden geçirerek, çerezlerin kullanımına son verebilir, mevcut çerezleri her zaman silebilirsiniz.

Ödeme sayfasında istenen kredi kartı bilgileriniz, siteden alışveriş yapan misafirlerimizin güvenliğini en üst seviyede tutmak amacıyla opsiyonel olarak 3D Secure uygulaması ile alınmaktadır. Bu şekilde ödemeye yönelik tüm işlemlerin Class Beach Hotel Akıllı Rezervasyon Sistemi ara yüzü üzerinden banka ve bilgisayarınız arasında gerçekleşmesi sağlanmaktadır.

Müşterinin sisteme girdiği tüm bilgilere sadece müşteri ulaşabilmekte ve bu bilgileri sadece müşteri değiştirebilmektedir. Bir başkasının bu bilgilere ulaşması ve bunları değiştirmesi mümkün değildir. Class Beach Hotel Akıllı Rezervasyon Sistemi, ile paylaştığınız kişisel verilerinizde herhangi bir değişiklik gerçekleştiğinde ve/veya söz konusu kişisel veriler güncelliğini yitirdiğinde lütfen aşağıdaki iletişim adresleri üzerinden bizimle iletişime geçerek bilgilerinizi güncelleyiniz.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Kanun (“Kanun”) kapsamında size tanınmış olan haklardan her zaman yararlanabilirsiniz. Kanun kapsamındaki haklarınız ile ilgili olarak Class Beach Hotel Akıllı Rezervasyon Sistemi Kişisel Veriler Hakkında Aydınlatma Metni’ni okuyarak daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

Toplanan bilgiler genel kullanıma açık olmayan güvenli bir ortamda saklanır.

Çağrı Merkezi Desteği

 Class Beach Hotel Akıllı Rezervasyon Sistemi çağrı merkezine aşağıdaki iletişim detaylarından ulaşabilirsiniz.

Telefon: +90 850 888 32 74

e-mail: info@classbeachotel.com